onsdag 22 maj 2019

 Veckobrev v.21.
                                                         
Fredagen den 17/5: Samling: Bok-musik-rörelse. Vi såg ett avsnitt av “Sagomattan”.Halva förskoleklassen och halva åk 1 hade musik tillsammans. Vi övade våra utvalda sånger inför skolavslutningen. Arbete med Ipad (antal-tal) samt språklekar. Vi satte in Förskoleklassens kycklingsagor, som nu blir en fin bok.
       
Måndagen den 20/5: Samling:  Bok-musik- rörelse. Idrott: Vi lekte den önskade leken trädgårdsmästaren. Vi såg ett avsnitt av “Sagomattan”. Arbete i matteboken antal-tal.

Tisdagen den 21/5: Elevrådets dag!!! Alla elever F-3 hade en gemensam aktivitetsdag med blandade grupper.Vi spelade kubb, innebandy, hopprep, allbrännboll, kastade hästskor och lekte hästleken. En mycket lyckad dag!!!!

Onsdagen den 22/5:            Stängd dag!!

Torsdagen den 23/5:  Samling: Bok-musik- rörelse.Halva förskoleklassen och halva åk 1 hade musik tillsammans.Vi övade våra utvalda sånger inför skolavslutningen.Läsläxor samt språklekar. Vi såg ett avsnitt av klassikern “Fem myror är fler än fyra elefanter”.



Lite information inför de sista veckorna:
Måndagen den 27/5 har vi idrott. Glöm inte idrottskläder och handduk.
Fredagen den 31/5:     LOVDAG!
Onsdagen den 5/6:  Klevadagen.  (Friluftsdag för F-3.) Mer information kommer.
Fredagen den 7/6:       LOVDAG!
Fredagen den 14/6 är det SKOLAVSLUTNING F-3 i aulan kl:8:15. Eleverna måste komma till oss kl.8.00, så går vi gemensamt till aulan. Föräldrar som vill delta går till aulan. Alla elever F-3 framträder med egenvalda sånger. Efter avslutningen i aulan samlas vi i vårt klassrum och sedan är det SOMMARLOV!!!!!!!!!!

Ha en skön helg!
Anna,Lilas, Max och Ann                                                                                   
                                                                                                                                                                                                             



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar