fredag 30 november 2018

                                                     Veckobrev v.48.
Fredagen den 23/11:             FORTBILDNINGSDAG!
Måndagen den 26/11: Idrott: Uppvärmning och redskapsstationer. Halva gruppen hade kamrat och samarbetsövningar och den andra halvan fick leka och pyssla.
Tisdagen den 27/11: Samling:  Gåtor-bok-musik och rörelse. Arbete i “Min bok”.Vi satte in våra kompisdikter samt gjorde en illustration till dem. Vi jobbade med att lyssna på en saga och sedan återge händelseförloppet. Arbete med ordbilder. Vi tittade på slutet av “Astrids jul”.
Onsdagen den 28/11:  Samling: Gåtor-bok-musik-rörelse. Vi delade oss i 3 grupper. 2 grupper jobbade med rim.språkljud,bygga meningar samt att dela upp ljud i ord. Den andra halvan såg “Herr Pinneman”. Efter rasten gick den ena halvan till biblioteket för att låna många roliga böcker och den andra halvan arbetade med bokstäver, läsläxor, sorteringsövningar samt lek. Efter halva tiden bytte vi.
Torsdag den 29/11:  Samling: Bok-rörelse-musik. Vi delade oss i 3 grupper. 2 grupper jobbade med “matematiskt tänkande”. Den andra halvan hade musik tillsammans med Max. De arbetade med sitt framförande av kompisdikter på Nobeldagen den 10/12. Dikterna blev tonsatta och en rap sitter inte fel. Tillsammans gjorde vi julfint !! 2 avsnitt av bokstavslandet.Rim-sammansatta ord-ljudning.Det sjungs och ljudas.


Måndagen den 3/12: Idrott: Ta med gympakläder och handduk.
Onsdagen den 5/12: Glöm inte låneböcker och läsläxor.
Torsdagen den 6/12: JULPYSSELDAG F-3!

Ha en skön 1:a adventshelg!
Njut av ljus-lussekatter-pepparkakor
och adventsstjärnor!
Ha en skön helg!                                                                             
Anna, Lilas,Ulrika, Maria och Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar